Haber

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı’nın Şoförü, Makam Odasının Yanında İntihar Etti

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Özen’in şoförü Ayhan A., makam odasının yanındaki odada, Dekan Muharrem Özen’in muhafazasına ilişkin silahla intihar etti. 

Dekanın muhafazasının silahını çekmeceden alarak başına bir el ateş etti

Hukuk Fakültesini sarsan olay dün öğlen saatlerinde, Prof. Dr. Muharrem Özen’in makam odasının yanında sekreteryası ile iç içe bulunan ve müdafaa ve sürücülerin kullandığı odada meydana geldi. 

T24’te yer alan habere nazaran; Makam odasında konuklarıyla toplantı halinde olan Özen’in kendilerine ayrılan kısımda tek başına bekleyen müdafaası, lavaboya giderken silahını odada bulunan masanın çekmecesine bıraktı. Müdafaanın lavaboda olduğu sırada odaya gelen Özen’in sürücüsü Ayhan A., bir müddet odada oturduktan sonra masanın çekmecesinde silahı buldu.

Odanın kapısını kapatan Ayhan A., çekmeceden aldığı silahla başına bir el ateş ederek hayatına son verdi. 

Silah sesi üzerine odaya gelen Prof.Dr Özen’in muhafazası, gördükleri karşısında şoke oldu. İtina ve konuklarının ise odadaki yalıtım nedeniyle silah sesini duymadıkları, muhafazanın sesi üzerine odadan çıkarak, Ayhan A’nın cansız vücudu ile karşılaştıkları öğrenildi.

Olaya ait soruşturma başlatılırken, Ayhan A’nın bir müddettir borçları nedeniyle çıkmaza girdiği ve bu nedenle intihar ettiği bedellendiriliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu