Yaşam

Yüzüklerden film setlerine

Kickboks dünya şampiyonasının ardından setlere geçerek oyunculuktaki yeteneğini gösteren Selçuk Kılıç, aksiyon dolu yeni projesi Moneytalks ile hayranlarıyla buluşuyor.

Kickboks sporuna üniversite yıllarında başlayan, dünya şampiyonalarına yükselen ve kaldırdığı kupalarla spor camiasına adını altın harflerle yazdıran Selçuk Kılıç, aynı yükselişi dizi ve sinema sektöründe de gösteriyor. Kickboks kariyerinin arkasında hep hayalini kurduğu oyunculuğa geçiş yaparak kısa sürede dizi ve filmlerin aranan ismi haline gelen yetenekli oyuncu başrolü oynamıştır. Aslıhan Karalar ilePaylaştığı yeni projesi Moneytalks için sete çıktı.

 

Bu kez sette mücadele edecek

 En son Ben Bu Çihana Sığmazam dizisinde seyirci karşısına çıkan Selçuk Kılıç, yeni projesinde eski rakipleriyle de karşılaşacak.

Yapımcılığını Starworks Productions’ın üstlendiği filmin yönetmenliğini Bülent Terzioğlu üstleniyor. para konuşurFilmde dünyanın en iyi 5 dövüşçüsü yer alıyor.

Pars karakterine hayat verecek olan Selçuk Kılıç, “Karakter, yaşama mücadelesinin en detaylı halini anlatıyor. Aile, para, aşk, kavga, legal ve illegal zirveleri içinde barındıran hayatta kalma mücadelesi, hayatın temellerini kurar. Sevdiklerinizi korurken arzu ettiğiniz düzen.”

Geçmişten gelen Kickboks yeteneği sayesinde bol aksiyonun işleneceği projenin aranan ismi Selçuk Kılıç, 2,5 aydır çekilecek aksiyon sahneleri için hazırlanıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

erdemlihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu